De beste brouwerijen in Keulen

Read so far
4 min to read

Veel toeristen komen naar de kathedraalstad om een beeld te krijgen van de Rijnlandse Frohnatur. Ze willen plezier hebben en eenmaal Kölsch eten en drinken!

De beroemde herbergier Lommi

We willen u ondersteunen en u tips en informatie geven over het Top Brauhaus . Alle indrukken en meningen zijn natuurlijk subjectief en kunnen door andere mensen anders worden gevoeld. Maar we proberen eerlijk en correct aan te bevelen!

Niet allemaal gezien!

Vanwege tijdgebrek hebben we natuurlijk nog niet alle brouwerijen al lang getest. We doen heel ons best en zullen veel Kölsch en heerlijk eten drinken om u volledig te informeren! Ik beloof het.

De Lommi

Voor ons, Deutzer, is er natuurlijk een absoluut hoogtepunt in de directe omgeving: de voormalige pub van de overleden verhuurder Hans Lommerzheim en zijn vrouw Annemie. De verhuurders exploiteerden dit in de oorspronkelijke vorm van 1959 tot eind 2004. Deze legendarische pub is eenvoudigweg uniek in de Keulen-broeikascultuur. Het is niet herbouwd, niet nep, maar gewoon authentiek en eerlijk. Zelfs na de overname van de pub door de brouwerij heeft Päffgen afstand gedaan van moderne verfraaiingen. Daarom is dit kleine hoogtepunt zo authentiek en goed. De biervaten staan ​​niet meer in telefoongidsen , zoals de legende ooit eerder is gebeurd, maar op normale bierviltjes, maar van buitenaf, evenals van binnenuit, heb je afstand gedaan van onnodige moderne gadgets. Urig is het juiste woord om deze plaats te beschrijven.

Van buiten ziet de pub er een beetje lelijk uit, maar als je naar de gewone slangen voor de deur kijkt, kun je er snel vanuit gaan dat de winkel behoorlijk populair is. En terecht! Omdat de Kölsch erg lekker is en vooral in de zomer in de biertuin, kun je er geen genoeg van krijgen! De Köbes brengen het snel naar de tafel, zodat u niet hoeft te sterven van dorst. De service is vriendelijk en snel en laat niets te wensen over. Een grapje in het voorbijgaan is er altijd. En het beste van alles, het is heel dicht bij onze appartementen Keulen!

Lommi
Dat is degene Lommi!

Sehenswürdigkeiten Koeln
Een pad is vernoemd naar Mr. Lommerzheim.

Naast het bier is bij Lommi de karbonade de absolute hamer! Je moet zoiets gezien en gegeten hebben! Enorm en gewoon heerlijk! Met aardappelsalade en uien en dat voor een snapper-prijs van ongeveer 11 euro! Omdat je niet mag klagen! Hartige Kölsche-gerechten in alle variaties en variaties zijn hier beschikbaar. Als je hier een worst bestelt, dan is deze zo groot als twee worstjes in een ander restaurant! Gewoon heerlijk en groot! Het smaakt goed, de porties zijn groot en de prijzen zijn klein. Dus een absolute explosie in termen van waar voor uw geld. Voor mij is de Lommi het beste brouwhuis in de kathedraalstad en je moet het zeker een keer bezoeken!

En bij Lommi ontmoet u de beste mensen: van de succesvolle ondernemer uit Keulen tot de voormalige FC-professional, alles is aanwezig. Het kan zelfs gebeuren dat je je Kölsch drinkt en de Blackföös een gratis verrassingsconcert spelen!

The Legend: Er wordt gezegd dat Bill Clinton hier ook eens van wilde genieten en daar wilde stoppen als onderdeel van zijn bezoek aan Keulen. Maar Bill Clinton is niemand en daarom moest het restaurant worden beveiligd door zijn lijfwachten. Naar verluidt noemden deze toen Mr. Lommerzheim en stelden zich voor. Ze kondigden het bezoek aan en legden de gastheer en vervolgens de speciale beveiligingsvoorwaarden uit. Onder andere de taverne moet dan worden opgeruimd. Lommi verwerpt dit rechtstreeks , wijzend op zijn vaste klanten, omdat dit belangrijker voor hem is dan Mr Clinton! Verward namen de beveiligingsmensen er nota van en de Amerikaanse president koos een andere herberg. Namelijk de moutmolen!

Het adres: Siegesstraße 18, 50679 Keulen
Telefoon: 0221 81439 2

De moutmolen

Zoals we eerder vermeldden, kreeg de moutmolen weinig bekendheid omdat de toenmalige Amerikaanse president zich daar vestigde . De heer Clinton werd afgewezen in de cult-pub Lommi en koos daarom voor de moutmolen.

De moutmolen ziet er ook vrij vreemd uit en is een typische kölsche pub dar. Het bevindt zich op de Heumarkt en heeft daarom een ​​strategische locatie, die Natuurlijk brengt ze ook veel patronage mee. En dat al meer dan 150 jaar! Hier is een stukje Keulen-traditie en geschiedenis om aan te raken! Midden in de Kölner Altstadt kun je de zogenaamde Mühlenkölsch drinken. Er is zelfs een eigen hotel en de nieuwe "Höhnerstall" van de Keulen-cultband de "Höhner".

En nu is het aan jou! Hoe smaken de Kölsch en het eten? Kort antwoord: goed! Het bier is goed om te drinken en de gerechten zijn ook lekker. Waar de grootte van de porties naar onze mening met de gigantische braadworst bij Lommi duidelijk niet bij kan houden. Het menu gaat in de richting van "goed burgerlijk en thuis koken" en wordt als goed beoordeeld. Enige punt van kritiek: Vanwege de grootte en de massa van gasten kan een Köbes ooit uit het oog verliezen en het kan een tijdje duren voordat het opnieuw wordt geserveerd. In recensies op internet kun je ook lezen dat het eten op weg naar de tafel alleen lauw is. Dit maakt onze algehele indruk een beetje compleet: de moutmolen is goed, maar niet perfect. Vermoedelijk is dit eenvoudig te wijten aan de hoge instroom en de bijbehorende massaverwerking.


Er is altijd iets aan de hand in het Brauhaus ! Veel Amerikanen en andere toeristen bezoeken deze herberg omdat het gewoon heel goed bekend is. Daarnaast vinden hier veel evenementen plaats, die daar nog meer mensen aantrekken. Een bezoek aan de moutmolen is altijd de moeite waard en als je eenmaal in de kathedraalstad bent, kun je ze in elk geval bezoeken! Drink de cultusdrank van hoge gisting, die ongeveer 18 miljoen keer in een Kölsch-glas wordt gevuld!

Adres: Heumarkt 6, 50667 Keulen
Telefoon: 0221 92160613

Brouwerij Päffgen aan de Friesenstraße

Er is hartige Kölsche keuken ! Zeer gezellig en schilderachtig en in het midden van de stad. Het vermelden waard zijn de oude lambrisering en de biertuin!

De brouwerij Päffgen staat voor kwaliteit en zeer goed en smakelijk bier! Daarom is de verwachting natuurlijk erg hoog. Kunnen aan de verwachtingen worden voldaan? Komen stijl en gezelligheid overeen? Op deze punten kunnen we direct een dikke JA schreeuwen. Het bier is goed en de winkel heeft net een geweldige schilderachtige indruk achtergelaten en heeft zelfs een mooie biertuin in het midden van de stad!

Nu zult u zich waarschijnlijk herinneren ... ja, precies: Päffgen runt ook de cult pub Lommi en natuurlijk worden hoge eisen gesteld aan puntenvoedsel. Kan het hier ook worden bewaard? Het antwoord is ja! Omdat de porties niet zo groot zijn als in Lommi, hoewel je (volgens Köbes) dezelfde slager bestelde. Maar dat kan op de een of andere manier niet zijn. Ok, we willen nog steeds een goede selectie van gerechten vinden en deze ook goed beoordelen met het cijfer. De prijzen zijn ook goed.
De biertuin: deze zouden we bonbon van deze brouwerij noemen en het zelfs als een insider-tip voor de volgende zomer noemen. Genoeg ruimte en voldoende schaduw van bomen en de omliggende huizen. Het is gewoon perfect voor een warme zomeravond!

Samenvatting: Zeker een bezoek waard als je in de buurt bent.

Adres: Friesenstraße 64-66, 50670 Keulen
Telefoon: 0221 135461

Lopende rapportering

Dit rapport wordt altijd bijgewerkt! Doorlopend zullen meer brouwerijen worden toegevoegd en opgenomen in de dekking! Maar zoals reeds vermeld: helaas is de tijd kort! We hebben er te weinig van. We nodigen je graag uit, als je ook je brouwerij hier wilt zien. Stuur ons een e-mail.

Accommodatie in het centrum van Keulen!

Wil je naar de kathedraal lopen? Wil je naar de kermis lopen? Boek dan een van onze Appartementen in Keulen , dan kun je gemakkelijk de kathedraal van Keulen te voet bereiken! Steek de Rijn over de Deutzerbrug over en wandel door de oude stad. In ongeveer 14 minuten heb je de kathedraal bereikt! Wij verheugen ons op uw aanvraag!

Ferienwohnung Köln

Fewo in cologne

Unterkunft Köln

Fewo Nummer 1

Fewo Nummer 2

Fewo Nummer 3

Bewertung: 
Average: 5 (1 vote)