移至主內容

Ferienwohnung-Koeln.com accepteert Bitcoin en Ripple

Ferienwohnung-Koeln.com houdt de tijd bij en accepteert de cryptocurrencies Bitcoin en Ripple evenals enkele andere digitale betalingsdiensten. "Het boekingsproces moet ook snel en gemakkelijk zijn vanuit het buitenland", dat is ons motto. Omdat we vaak vragen vanuit het buitenland hebben en de uitvoering van de noodzakelijke aanbetaling via IBAN meestal een beetje moeilijk, duur of traag is. Dit kan worden verholpen door de acceptatie van Bitcoin, Ripple of de betalingsservice Paypal of Skrill.

Bitcoin als betaalmiddel

Wat is Bitcoin of een cryptocurrency?

Cryptocurrencies, of crypto-gatekeepers, zijn digitale valuta's waarmee in de regel waarden kunnen worden uitgewisseld door veel computers in het wereldwijde web te koppelen en bepaalde peer-to-peer-technieken toe te passen , Voor de Bitcoin geldt bijvoorbeeld het volgende: De volledige boekingen worden nu via dit Bitcoin-netwerk verwerkt met behulp van de open source software en in het hart van het netwerk - de Blockchain - daar neergelegd of genoteerd. Daar worden alle transacties opgeslagen en dus worden de individuele bitcoin-waarden van een bepaald bitcoin-adres - en dus van uw eigenaar - toegewezen.

Hetzelfde geldt voor een groot aantal andere cryptocurrencies.

 

Welke cryptocurrencies zijn er nog?

De Bitcoin-boom in 2017 heeft de algemene interesse in digitale valuta vergroot. De prestaties van individuele valuta waren zo snel en positief dat nu (voelde) de hele wereld deze markt wil betreden. Het gaat over de mogelijkheid om snel en gemakkelijk winst te maken, hoewel natuurlijk niemand precies kan zeggen of de valuta's net zo snel blijven winnen als bijvoorbeeld de bitcoin in 2017. Er zijn meer dan 1300 cryptocurrencies, die we hier kort willen vermelden:

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Ripple
 4. BitcoinCash
 5. Cardano
 6. NEM
 7. Litecoin
 8. Stellair
 9. IOTA
 10. Tron
 11. Dashboard
 12. NEO
 13. Monero
 14. EOS
 15. PICTOGRAM
 16. BitcoinGold
 17. RailBlocks
 18. Verge
 19. Bytecoin
 20. Stratis
 21. Binance Coin
 22. DragonChain
 23. Veritaseum
 24. FunFair
 25. ZOUT
 26. Ethos
 27. Nexus
 28. ReddCoin
 29. Factom
 30. Power Ledger

 

Ga voor een volledige lijst naar www.coinmarketcap.com en bekijk ook de nieuwste valutawaarden. De waarde van een digitale valuta is soms blootgesteld aan zeer sterke schommelingen, omdat uiteindelijk alleen vraag en aanbod de prijs bepalen. Voor eigenaren van Ripple en Co. zijn meestal zeer affiniteitstechnologie en lees al het nieuws en informatie op internet voor de afzonderlijke valuta's. Als er positieve of negatieve berichten zijn, stijgt of daalt de prijs erg snel.

Eine Kryptowährung
Een cryptocurrency

Naast Bitcoin wordt Ripple ook geaccepteerd

Voor veel mensen is het verzenden en ontvangen van bitcoins geen probleem meer. Ze hebben Hardware Wallets of Online Wallets op online bestandsuitwisselingsnetwerken en kunnen razendsnel hun verdienste hebben. Daarom is betalen met Bitcoins geen probleem meer bij Ferienwohnung-Koeln.com. Naast de bekendste cryptocurrency willen we de rimpel ook accepteren als betaalmiddel. De rimpel is nog niet zo bekend, maar staat voor consistentie en ernst, omdat het geen klassieke cryptocurrenie is. Er zijn grote plannen voor deze digitale valuta, die bedoeld is om transacties tussen banken en bedrijven snel en veilig te maken.

ripple
ripple

De rimpel

Hij is plotseling verschenen in het licht van de mediawereld! Een ongelooflijke 36.000 procent (!) Waardestijging katapulteerde de valuta naar de tweede plaats op het informatieportaal van Coinmarketcap.com. Mensen worden binnen enkele seconden plotseling behandeld als miljardairs en halen Mark Zuckerberg in de rijke lijst in. Maar wat zit erachter?

US Start Up Ripple Labs

De Amerikaanse Start Up Ripple Labs staat achter de digitale valuta XRP , die zojuist Ripple wordt genoemd. Opgericht door Chris Larsen. De XRP werkt met enkele grote banken en wil een technologie creëren waarmee u snel en gemakkelijk geld heen en weer kunt sturen tussen verschillende landen en dus tussen verschillende valuta's. Het is niet nodig om veel geld uit te geven aan tussentijdse rekeningen in het buitenland, omdat u dollars eenvoudig omzet in XRP en vervolgens misschien in yen of euro's. Ripple wil dus een eenvoudig betalingsnetwerk creëren. Er zijn 100 miljard rimpelingen en van deze 40 miljard zijn al verspreid. De resterende 60 miljard Ripples zijn eigendom van de Ripple-Labs.

Conversiewaarde voor een boeking

In geval van een vaste boeking bij het appartement Keulen is een aanbetaling verschuldigd . Dit kan daarom ook worden gedaan in de digitale valuta Bitcoin of Ripple. De waarde van de munten wordt berekend op het moment van storting op Coinmarketcap.com en omgezet in dollars of euro's. Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op en wij zullen u informeren over ons persoonlijke Bitcoin- of Ripple Wallet-adres. Boek een van onze prachtige appartementen midden in het centrum van Keulen! Wij verheugen ons op uw aanvraag!

Ferienwohnung Köln
Fewo in cologne
Unterkunft Köln

Fewo Nummer 1
Fewo Nummer 2
Fewo Nummer 3

Ook interessant: De beste brouwhuizen in Keulen .